søndag, 14 oktober 2018 09:36

Godkjenningskurs Dynamisk 2&3 november 2018

Written by

Råde Pistollag arrangerer godkjenningskurs i Dynamisk Sportsskyting 2 og 3 november 2018. 

Råde Pistollag arrangerer godkjenningskurs i Dynamisk Sportsskyting 2 og 3 november 2018. Kurset består av en teoridel med en avsluttende prøve, deretter en praktisk del. Den praktiske delen avsluttes med en "godkjennings match".

Kurset er intenst og lærerikt, og gir deg skytteren kompetanse til å delta i treninger og stevner i regi av Dynamisk Sportskyting Norge. DSSN har i dag tre (fire) grener som de administrerer:

 

Du kan lese mer om sporten her. 

 

Kurset krevet at du har våpen, magasiner (3 stk), hylster, magasinholdere og ammo. Det vil være mulig å få låne utstyr til gjennomføring av kurset. Hovedinstruktører på kurset vil være Trond Vegard Johansen og Kristoffer Sundet.

Har du flere spørsmål, kan du ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Kurset koster 1500.- betales før kursstart. Du benytter Vipps # 141812.  I tillegg kommer forbruk av ammo. Lett bevertning er inkludert begge dager.

 

For påmelding send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..