torsdag, 02 april 2020 22:17

Kontingent 2020 + Corona

Written by

Kontingent for 2020 er nå sendt ut.

For de som tidligere har godkjent e-faktura fra RPL, vil denne komme rett i nettbanken din. De som ikke har godkjent e-faktura, eller nye medlemmer siste år, vil få en forespørsel om dette fra regnskapsprogram-leverandøren vår, Visma. Dette forutsetter at vi har riktig e-post/mobil nummer til deg.

 

 

Pga av Corona-situasjonen har det vært diskutert om vi skal utsette utsendingen av årets kontingent, da vi for tiden ikke har noe aktivt tilbud til våre medlemmer. Vi er også innforstått med at medlemmer kan få sin privatøkonomiske situasjon endret ifbm krisen. På den annen side har også RPL planer og forpliktelser dette året. Styret har derfor valgt å sende ut kontingent som normalt. Dersom har problemer med å gjøre opp innen forfall, ber vi deg ta kontakt med oss pr e-post, slik at vi kan bli enige om en utsettelse.

Vi har desverre måttet stenge inn/utmelding i RPL på https://minidrett.nif.no, da vi ikke er i stand til å ta i mot nye medlemmer. Ønsker du å melde deg ut, så send oss en e-post.

 

Priser vedtatt av Årsmøtet 2020: 

  • Grunnkontingent RPL: 700,-
  • NSF-Gruppen: 350,-
  • DSSN-Gruppen: 400,-
  • NSU-Gruppen: 200,-

Du vil motta faktura med en kombinasjon av disse linjen på bakgrunn av det vi har registrert i 2019. Er du 67år eller eldre vil vi gi ½ pris på grunnkontingenten. Er du under 19 vil kontingenten være 175,- (inkl NSF). Er du under 16 år vil kontingenten være kr 50,- (inkl NSF) 

  • Klubben selger som vanlig cal .22 treningsammunisjon, nå til kr 50,-/pakke.
  • Oppmøte på banen kr 20,- som tidligere 

     Som et tilbud til alle medlemmer har vi årskort for oppmøte til kr 750,-. Dette står du fritt til å legge på innbetalingen din.

 

TRENING:

Råde Pistollag vil følge pålegg fra Regjeringen, Folkehelseinstituttet og Idrettsforbundet, og ikke drive organisert trening/konkurranse inntil videre. Vi håper selvfølgelig å komme i gang så snart som mulig.

 

Grasrotandelen fra Norsk tipping:

Hittil i 2020 har ordningen gitt RPL kr 3688,80. Har du ikke knyttet spillekortet ditt opp mot en grasrot-mottaker, kan du gjøre det her.

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen#search=984453000

 

Mvh

Styret i RPL