søndag, 01 september 2019 15:55

Hva skjer - høsten 2019

Written by

Desverre så er sommeren over, høsten er på vei. Her er en liten oppdatering av skjer utover høsten i klubben...

Desverre så er sommeren over, høsten er på vei. Her er en liten oppdatering av skjer utover høsten i klubben:

 

NSF gruppa:

 

Vi fortsetter å skyte ute til og med uke 41. Altså hver onsdag t.o.m. uke 41 er det skyting i Jerndalen fra klokken 1800.

 

Fra og med uke 42 flytter vi inn. Da flytter vi NSF skytingen til hula på Øreåsen og starter der klokken 1800 på tirsdager.

 

Vi skyter i Hula på Øreåsen til onsdag 1. april 2020 som er første skytedag ute.

 

Dynamisk Sportsskyting gruppa:

Skyter ute hele året. Alle lørdager fra klokken 10:00 - 15:00. Ingen endring. Har du spørsmål, så send en epost.

 

NSU/Svartkrutt gruppa:

På grunn av de begrensede dagene vi har mulighet til å skyte, og det faktum at gruppa ganske få, må de skyte sammen med NSF. Det betyr at skyting i Vinterhalvåret kan være krevende (da du ikke kan skyte inne :-)), men banen kan benyttes på kveldene på onsdag. Ta kontakt med styret hvis du har behov.

 

Andre aktiviteter:

Søndag 22. september arrangerer klubben stevne. Iron Valley 2019 arrangeres for femte gang. Vi trenger hjelp fra så mange som mulig i klubben, så har du anledning, si ifra.

 

Sikkehetskurs for nybegynnere blir arrangert 1. og 8. oktober. Vi har fremdeles et par ledige plasser, så klikk påDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du er interessert. Kurset koster 1000.-/gratis for junior.

 

 MVH

 

Styret