onsdag, 27 november 2019 20:08

Feltstevne i Jerndalen 30. november 2019 - Avlyst

Written by

Stevnet er desverre avlyst på grunn av sykdom!

Råde Pistollag inviterer til feltstevne lørdag 30.11.2019.

 

Hei alle sammen!

Lørdag 30. november inviterer Råde Pistollag  til feltstevne i Jerndalen. Vi arrangerer stevnet ute i Jerndalen, og vi starter kl. 10.00 på lørdag 30 november. I følge skytetidene er siste skudd kl 15:00. Siste påmelding skjer innen kl. 13:00. Regler for feltskyting finner dere her (Feltskyting fom side 34). Vi oppfordrer alle til å ta en titt på reglene før de deltar, slik at gjennomføringen går så effektivt som mulig.

Styret oppfordrer så mange som mulig til å delta, da det er en gylden mulighet til å få litt erfaring i hvordan et feltstevne gjennomføres. Stevnet er ikke approbert av NSF, men skytes etter de samme reglene som dere vil møte dersom dere reiser på eksterne stevner. Feltskyting er den mest populære konkurranseformen i NSF.

Dere kan gå stevnet i forskjellige klasser (militær, spesial, fin etc). Hver start koster 50 kr. Deltakeravgift VIPPSes til Råde Pistollag (VIPPS nr #141812) med teksten «Feltstevne deltakelse  klasse X,Y,Z», hvor X,Y,Z representere de klassene dere ønsker å skyte. Kvittering forevises ved start. Dere kan gå så mange klasser som tiden tillater.
Til dere nye skyttere/nye fra sikkerhetskurs - Vi stiller også klubbvåpen og ammo til utlån under stevnet, og vi vil gi dere nødvendig opplæring underveis
Er det noe dere lurer på, så ta kontakt. Værmeldingen er også lovende for stevnet.

Mvh

Styret

Råde Pistollag